930×122 CAPRA 5

regulament

Se schimbă regulamentul Camerei Deputaților: Sancțiuni dure pentru deputații agresivi

Un proiect de hotărâre a fost înaintat de către deputații partidelor PNL-PSD-UDMR și cei ai minorităților naționale, pentru modificarea regulamentului Camerei Deputaților.

Citiți și: Pitești. Cum vor arăta chioșcurile din oraș! Nu mai e nimic cum a fost

Acest proiect propune să-i sancționeze pe demnitarii care sunt agresivi în timpul ședințelor din Parlament, care înjură, țipă, calomniază.

Astfel, toți deputații care devin agresivi fizic și verbal sau care desfășoară bannere vor fi sancționați cu până la 50% din indemnizație până la 6 luni, iar luările de cuvânt li se vor reduce la 10 secunde timp de 3 luni.

Citiți și: REGULAMENT PENTRU ADMINISTRATORII DE BLOC DIN PITEȘTI

Principala modificare propusă este interzicerea transmiterii în direct sau înregistrare de către deputaţi sau alte persoane a şedinţelor de plen, de Birou Permanent, de comitet al liderilor sau de comisii.

Acest proiect propus vine după ce zilele trecute, ministrul Energiei, Virgil Popescu, a fost bruscat și jignit de către liderul AUR, George Simion, în timp ce acesta ținea un discurs în plenul Camerei Deputaților. Subiectul pe larg, AICI: Ministrul Energiei – bruscat de liderul AUR, Simion.

Ulterior, pe numele lui Simion s-a deschis și un dosar penal. Subiectul pe larg, AICI: S-a deschis dosar penal pentru Simion după scandalul de ieri, din Parlament.

Foto descriptiv: Digi24

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3