NOR CURIER 930X122

buget Mioveni

MIOVENI: A DOUA DEZBATERE PRIVIND BUGETUL

Mioveni: a doua dezbatere privind bugetul. Astăzi a avut loc cea de-a doua dezbatere publică a bugetului oraşului Mioveni pe anul 2017, cu locuitorii cartierului Cluceresa.
Au participat la dezbatere viceprimarul Aurel Costache, o parte dintre consilierii locali, directori ai instituţiilor aflate în subordinea Consiliului Local, consilierul sătesc Marian Banu şi cetăţeni din cartier.
În cadrul acestei întâlniri, viceprimarul Aurel Costache le-a prezentat celor prezenţi proiectul de buget şi propunerile de investiţii publice pentru anul 2017. Principalele propuneri transmise de cetăţeni au vizat alimentarea cu gaze a cartierului, necesitate existenţei unui depozit de lemne, transportul local, dar şi realizarea unei zone de agrement.
Administraţia locală îndemnă cetăţenii să vină la aceste dezbateri deoarece doar aşa îşi pot spune doleanţele legate de comunitatea în care trăiesc. Pentru un studiu mai amănunţit al proiectului de buget (pe titluri de cheltuieli, articole şi alineate) pentru anul 2017 şi pentru estimări pentru anii 2018 – 2020 locuitorii Mioveniului sunt invitaţi să consulte şi documentele de la Compartimentul Relaţii Publice al Primăriei (camera 2, parter) sau de pe site-ul instituţiei: www.emioveni.ro.
Următoarea dezbatere va fi vineri, 17 martie, începând cu ora 17, la Şcoala Făget.
(Foto: Primăria Mioveni)

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3