Donaris 930 x 122

Pendiucul

Primarul Pendiuc critică Guvernul USL

Tudor Pendiuc, primarul municipiului Piteşti, critică Guvernul USL pentru că nici până acum nu a reuşit să rezolve problemele din administraţie legate de blocarea posturilor. Pendiuc este unul dintre liderii USL Argeş, aflându-se în conducerea filialei județene a PSD.

„Posturile sunt în continuare blocate. Nu înţeleg ce se vrea cu administraţia locală! Nu s-a schimbat nimic, din păcate, faţă de perioada de dinainte de guvernarea noastră, iar acest lucru nu este normal!

Ştiu că în memorandumul cu FMI este stipulată acea prevedere cu posturile blocate, dar poate în iunie se va reuşi modificarea acordului, astfel încât să putem face măcar angajări 1 la 1. Adică la o plecare din sistem să putem angaja imediat pe altcineva în loc. Şi voi insista ca acest lucru să se poată”, a declarat Tudor Pendiuc în conferința de presă de astăzi a Primăriei.

[555x222px]Joia-_pentru-copii_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90