NOR CURIER 930X122

clădiri

Piteşteni somați de Primărie. Ai casă cu teren, ai şi obligaţii

40 de piteșteni, somați de Primărie.

Citiți și: Noi reguli pentru proprietarii de clădiri!

Primăria Pitești a emis astăzi primele somații pentru proprietarii unor clădiri în paragină sau terenuri neîngrijite.

Este vorba despre 40 de somații prin care proprietarilor li se pune în vedere să reabiliteze clădirile și să curețe terenurile aflate în proprietate, altfel vor plăti un impozit majorat cu 500%.

Citiți și: Atenție, important! Ce se întâmplă cu impozitul pe clădiri!

Somațiile au fost emise de către comisia de identificare a clădirilor și terenurilor neîngrijite situate în intravilanul municipiului Pitești.

„Până la data de 30 septembrie a anului în curs să procedați la luarea măsurilor legale de efectuare a lucrărilor de salubrizare/întreținere a terenului/clădirii situat(ă) în zona (…). Nerespectarea termenului și a măsurilor dispuse prin prezenta somație atrage după sine aplicarea prevederilor legislației specifice în domeniu, respectiv majorarea impozitului pe clădire/teren cu 500%.

De asemenea, precizăm că aveți obligația potrivit art. 3, alin. (2) din Regulament, aprobat prin HCL 190/2021 să notificați comisia după îndeplinirea obligațiilor impuse de prezenta somație, până
cel târziu la 31 decembrie anul în curs.”, se arată în textul somației.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Un comentariu

  • cristi cristi spune:

    Pana la data de 30 septembrie!!!!! a nului in curs……

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3