Donaris 930 x 122

pendiuc

A PLECAT PENDIUC!

Sfârșitul lunii septembrie îl prinde pe drumuri pe Tudor Pendiuc.

Citiți și: Tragedie! Un tânăr a murit după ce s-a izbit cu mașina de un bloc

Primarul Piteștiului se află în Satu Mare, acolo unde are loc Adunarea Generală a Asociației Municipiilor din România, asociație al cărei președinte este. Duminică Pendiuc va pleca din țară, urmând ca până pe 30 septembrie inclusiv să participe în Viena la Adunarea Generală a Institutului Regiunilor Europei și la Conferința Orașelor și Regiunilor Europene intitulată ,,Europa 2050: metropole supraaglomerate, provincii goale?”. Printre altele, se va discuta despre viitorul mobilității orașelor și despre șansele pe care le au regiunile subdezvoltate să iasă din sărăcie.

În perioada în care Tudor Pendiuc este plecat din Pitești, conducerea administrativă a municipiului va fi asigurată de viceprimarii Cornel Constantin Ionică și Laurențiu Zidaru.

Citiți și: Veste proastă pentru Pendiuc!

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90