EcoMoto 930×122

berd

PRIMARUL PENDIUC A SEMNAT ÎN LONDRA CONTRACTE CU BERD

În perioada 13-16 februarie o delegație din municipiul Pitești, condusă de primarul Tudor Pendiuc, s-a aflat în Londra. Scopul a constat în semnarea a două contracte cu Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare (BERD).

Citiți și: Veste proastă pentru Pendiuc!

Primul este pentru un proiect al societății Apă-Canal 2000 Pitești, proiect care vizează extinderea și reabilitarea infrastructurii de apă și apă uzată în 11 localităţi din judeţul Argeş, grupate în 3 Aglomerări: Aglomerarea Piteşti (Piteşti, Ştefăneşti, Albota, Bascov, Bradu, Moşoaia, Merişani şi Mărăcineni), Aglomerarea Costeşti-Buzoieşti (Costeşti şi Buzoieşti) şi aglomerarea Topoloveni (Topoloveni). Pentru cofinanţarea proiectului, Apă-Canal 2000 Pitești a contractat un credit în valoare de 11.790.000 de euro de la Banca Europeană pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare. Din partea Piteștiului contractul a fost semnat de primarul Tudor Pendiuc, de directorul general de la Apă Canal 2000, Ion Decher, și de Cristian Gentea, membru AGA la Apă Canal. Din partea BERD a semnat Thomas Maier, director general pentru Infrastructură.

De asemenea, Tudor Pendiuc a semnat cu reprezentantul BERD și un contract de prefinanțare pentru societatea Publitrans, în vederea cumpărării de noi autobuze.

Citiți și: Lovitură pentru fostul primar piteștean, Tudor Pendiuc

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90