New Profesional Consult 930 x 122

cluj napoca

SOLUȚIA PENTRU UN PITEȘTI MAI CURAT VINE DE LA CLUJ

Primăria Cluj-Napoca a găsit soluția pentru curățarea zidurilor acoperite cu graffiti: un aparat Steam Plus ecologic, nepoluant, cu sistem dual apă/abur sub presiune.

Citiți și: Bătaie de joc: Proiect inedit distrus înainte de finalizare, în Pitești

Instalația mobilă de curățat a costat municipalitatea clujeană aproape 245.000 de lei și are o garanție de 24 de luni, conform presei locale. Aparatul a fost testat ieri în prezența primarului Emil Boc.

”Am achiziționat acest aparat modern, cred eu unic în România, care curăță graffiti și alte mizerii, afișe de pe clădiri, monumente, marcaje, indicatoare de circulație, pete de ulei de pe pavajul de pe trotuare și borduri, guma de mestecat de pe jos. Punctele de gospodărire vor putea fi igienizate ca să nu miroasă urât. Cel mai important lucru este că e un mijloc complet nepoluant, nu folosește niciun fel de substanțe”, a afirmat primarul Boc, citat de ziuadecluj.ro.

Citiți și: Veste mult așteptată pentru piteșteni! Se rezolvă o veche problemă a locuitorilor

Potrivit sursei citate, aparatul are o capacitate de 300 de litri și funcționează doar cu apă, pe care o poate încălzi până la o temperatură de 130 de grade. AICI, imagini și amănunte.

Ideea, în opinia noastră, ar putea fi preluată și de Primăria Pitești. Municipalitatea piteșteană ar rezolva astfel problema clădirilor mâzgălite cu graffiti, a zidurilor “tapetate” cu afișe sau, de pildă, a pavajului murdar din Piața “Vasile Milea”. Este suficient ca primarul Cornel Ionică, viceprimarul Sorin Apostoliceanu și consilierii locali să deschidă larg ochii, să vadă că la alții se poate și să le urmeze exemplul. Domnilor, e simplu: “copy paste” după cei mai buni! (Sursă foto: zcj.ro)

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3