New Profesional Consult 930 x 122

autostrada pitesti-sibiu

SUTE DE MILIOANE DE EURO PENTRU AUTOSTRADĂ. STADIUL LUCRĂRILOR ACUM

Comisia Europeană a alocat 875 de milioane de euro pentru autostrada Sibiu – Piteşti, a anunţat în cursul zilei de ieri premierul Ludovic Orban, citat de news.ro.

Citiți și: Imagini ,,din cer” cu cele mai complexe lucrări de pe cea mai așteptată autostradă

Tot premierul a furnizat informaţii despre stadiul actual al lucrărilor.

„Autostrada este împărţită în cinci tronsoane. Pe tronsonul 1 deja se efectuează lucrări de construcţie, Sibiu-Boiţa, progresul este de 21%, stadiul fizic al lucrărilor. Pe tronsonul 5 avem contractul semnat de proiectare şi construcţie este în curs de realizare proiectarea. Pe tronsonul patru s-au depus ofertele şi e în curs de evaluare. Pentru tronsonul doi şi trei sunt depuse documentaţiile la Autoritatea Naţională de Achiziţii Publice urmând să fie lansată procedura de licitaţie. Este extrem de important faptul că putem să spunem clar, vom avea autostrada de pe Coridorul 4 pan-european şi se va realiza prima traversa a munţilor pe profil de autostradă”, a precizat Orban.

Citiți și: Primul tunel de autostradă din România! Imagini uluitoare cu stadiul lucrărilor

Detalii, AICI.

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90