Donaris 930 x 122

colectare

UN NOU GRAFIC PENTRU COLECTAREA DEȘEURILOR ÎN MIOVENI

Începând din această lună, pentru cartierele Colibași, Făget, Racovița, Clucereasa și Mioveni (case) vor fi suplimentate zilele alocate colectării deșeurilor reciclabile, respectiv a deșeurile de ambalaje din hârtie, carton, plastic și sticlă provenite de la populație.

Citiți și: Mioveni sărbătorește 1 Decembrie cu onoare!

Noul grafic de colectare a deșeurilolr reciclabile de la populație și agenții economici este următorul (click pe imagine pentru mărire):

Pentru reducerea cantităților de deșeuri reciclabile care se pierd prin nevalorficare, cât și pentru atingerea obiectivului anual de reducere a cantităţilor de deşeuri eliminate prin depozitare, respectiv de 35%, cetățenii și agenții economici din Mioveni au obligația de a asigura precolectarea separată, în recipiente distincte.

Citiți și: Pitești. Cum poți folosi corect un container

Deșeurile de hârtie-carton, plastic și sticlă nu trebuie să fie amestecate. Sacul cu deșeurile reciclabile va fi scos la poartă, de unde va fi ridicat de angajații societății SC Financiar Urban SA sau, după caz, ai SC CXA Eco Plast Clear SRL.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3