colectare

UN NOU GRAFIC PENTRU COLECTAREA DEȘEURILOR ÎN MIOVENI

Începând din această lună, pentru cartierele Colibași, Făget, Racovița, Clucereasa și Mioveni (case) vor fi suplimentate zilele alocate colectării deșeurilor reciclabile, respectiv a deșeurile de ambalaje din hârtie, carton, plastic și sticlă provenite de la populație.

Citiți și: Mioveni: Acțiune de colectare a deșeurilor reciclabile

Noul grafic de colectare a deșeurilolr reciclabile de la populație și agenții economici este următorul (click pe imagine pentru mărire):

Pentru reducerea cantităților de deșeuri reciclabile care se pierd prin nevalorficare, cât și pentru atingerea obiectivului anual de reducere a cantităţilor de deşeuri eliminate prin depozitare, respectiv de 35%, cetățenii și agenții economici din Mioveni au obligația de a asigura precolectarea separată, în recipiente distincte.

Citiți și: SOCIETATEA PITEȘTEANĂ DE SALUBRITATE, ANUNȚ DE INTERES PUBLIC

Deșeurile de hârtie-carton, plastic și sticlă nu trebuie să fie amestecate. Sacul cu deșeurile reciclabile va fi scos la poartă, de unde va fi ridicat de angajații societății SC Financiar Urban SA sau, după caz, ai SC CXA Eco Plast Clear SRL.

[555x222px]Destinatia_Ideala_Toamna_ePitesti

Comentarii


Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441