EcoMoto 930×122

meteorologii

AFLĂ CUM VA FI VREMEA ÎN WEEKEND ŞI ÎN PRIMA ZI DE LUCRU!

Ziua a început prost din punct de vedere meteorologic, cu o ploaie sâcâitoare, aşa că mulţi s-au gândit că vor avea parte de un nou weekend ratat.

Citiți și: Ger în Argeș. – 15 grade Celsius. Unde s-a întâmplat

Lucrurile nu stau, însă, chiar aşa. Meteorologii anunţă că după ploaia din această dimineaţă urmează o zi plăcută, cu soare şi nori răzleţi, cu vânt domol (8 km la oră) şi umiditate de 67%. Mâine cerul va fi parţial înnorat, cu doar 10% şanse de precipitaţii şi umiditate generală la fel ca astăzi, adică de 67%. La fel ca şi azi, temperaturile din timpul zilei vor ajunge la 22 de grade Celsius, iar noaptea vor coborî până la 10 grade.

Luni, în prima zi de lucru din săptămâna viitoare, temperatura aerului va creşte uşor, până la 25 de grade Celsius, cu un grad de umiditate de 76%, care prefigurează o noapte cu precipitaţii. Pentru marţi sunt anunţate ploi abundente şi chiar furtuni cu descărcări electrice.

Citiți și: Nu este de bine ce s-a întâmplat ieri în Argeș!

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90