EcoMoto 930×122

disconfort termic

ALERTĂ METEO: DISCONFORT TERMIC, PRAG CRITIC

Alertă meteo: Disconfort termic, prag critic. Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis o informare, valabilă de astăzi, de la ora 10, și până vineri, 14 iunie 2019, la ora 23.   

Citiți și: Ger în Argeș. – 15 grade Celsius. Unde s-a întâmplat

Potrivit sursei citate, vremea va fi călduroasă în cea mai mare parte a țării, iar în regiunile vestice, nord-vestice, sudice și sud-estice și pe arii restrânse în restul teritoriului după-amiaza disconfortul termic va fi ridicat. Indicele temperatură-umezeală (ITU) va atinge și va depăși ușor pragul critic de 80 de unități.

Îndeosebi după-amiaza și seara, instabilitatea atmosferică va fi temporar accentuată la deal și la munte și pe arii restrânse în celelalte regiuni. Vor fi perioade în care se vor semnala averse, descărcări electrice, intensificări ale vântului, vijelii și căderi de grindină.

Citiți și: Nu este de bine ce s-a întâmplat ieri în Argeș!

În intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitățile de apă vor depăși 15…25 l/mp și izolat 35…40 l/mp, informează Administrația Națională de Meteorologie. 

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3