930×122 CAPRA 5

cec

dacia_01

Ai avut dosar pentru vechea Dacie? Atunci ştirea asta te interesează!

Comisia de buget-finanţe a Camerei Deputaţilor a aprobat în această săptămână o propunere legislativă importantă privind despăgubirea persoanelor fizice care au constituit depozite la CEC pentru achiziţionarea de autoturisme Dacia.

Citiți și: Atac la Dacia!

Despăgubirile se vor acorda şi pentru perioada depozitului constituit la BRD. Deputaţii din comisie au luat în discuţie propunerea legislativă depusă în 2011 de către zece parlamentari ai PDL şi ai minorităţilor naționale, care a fost respinsă de Senat, şi au modificat-o astfel încât aceasta completează ordonanţa de urgenţă a Guvernului 156/2007 referitoare la despăgubirea persoanelor fizice care au constituit depozite la CEC în vederea achiziţionării de autoturisme.

Potrivit celor stabilite de către deputaţii din comisia de buget, pentru persoanele care au depus sume de bani la CEC înainte de 1 ianuarie 1990 calculul sumelor se va face cu raportare la data de 1 ianuarie 1990 până la data de 31 decembrie 2013, iar pentru persoanele care au depus la CEC după data de 1 ianuarie 1990 calculul se va face cu raportare la data efectuării depunerii la CEC până la data de 31 decembrie 2013.

Citiți și: Anunț îngrijorător privind Dacia!

gic.ro

Comentarii

Donaris 570×90