NOR CURIER 930X122

asigurari

Anunț important despre asigurările împotriva dezastrelor naturale

Anunț important despre asigurările împotriva dezastrelor naturale

Citiți și: Cutremur pe piața RCA! Broker mare, cu sute de mii de clienți, a intrat în faliment!

Asigurarea împotriva dezastrelor naturale rămâne valabilă şi permite instrumentarea daunelor, chiar şi în situaţia în care distribuitorul intră în faliment, a anunţat Pool-ul de Asigurare Împotriva Dezastrelor Naturale (PAID), pe fondul insolvenței Euroins.

PAID aduce clarificări cu privire la intrarea în faliment a unui distribuitor de poliţe obligatorii împotriva dezastrelor naturale (PAD), context care nu afectează valabilitatea asigurării sau instrumentarea daunelor înregistrate de beneficiari.

Citiți și: „Revoluție” pe piața asigurărilor RCA din România

În ceea ce priveşte instrumentarea daunelor, PAID va dispune trimiterea de constatatori spre beneficiari, în situaţia în care distribuitorul poliţei nu va fi în măsură. În acest sens, compania pune la dispoziţia publicului numărul scurt 0219930, apelabil non-stop, din orice reţea.

Conform prevederilor legii, PAID administrează sistemul de asigurare obligatorie a locuinţelor, care acoperă trei riscuri de bază specifice României: Cutremur – Inundaţii – Alunecări de teren.

Detalii, AICI – PAID: Asigurarea împotriva dezastrelor naturale rămâne valabilă chiar dacă distribuitorul intră în faliment

Foto: Arhivă ePitești.ro/Descriptiv

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90