930 pe 122 COSTACHE

greva

Argeș: Grevă de amploare! Aproape toți angajații au oprit lucrul

Update, ora 09:38

Citiți și: Anunț de ultimă oră! De vineri va fi haos!

Pentru un punct de vedere oficial în legătură cu această situație, ePitesti a luat legătura cu Liderul Sindicatului Dacia, Viorel Ungureanu (foto).

Citiți și: Pitești. Protest la Curtea de Apel

„Începând de astăzi s-a demarat grevă generală la această firmă, în urma negocierilor colective care nu au adus practic soluții la revendicările noastre. Conducerea acestei companii nu a acordat nicio creștere la salariu și la tichetele de masă. Această firmă este reprezentată de Sindicatul Autoturisme Dacia, însă nu lucrează pentru Dacia”, a declarat Viorel Ungureanu, în exclusivitate pentru ePitesti.ro.

 

Știrea inițială, ora 09:22

Grevă de amploare în Argeș!

La această oră, angajați ai unei firmei din județ, înarmați cu pancarte și goarne, protestează. Aceștia au anunțat grevă generală.

 

Este vorba despre firma TFM METAL INDUSTRY Mărăcineni, de lângă balastiera de la Ciumești, care se ocupă cu fabricarea produselor metalice obținute prin deformare plastică, metalurgia pulberilor.

Greviștii s-au adunat în curtea firmei și sunt reprezentați de Sindicatul Autoturisme Dacia.

 

Aceștia poartă pancarte cu mesajele: „Ați reușit, ne-ați umilit”, „Grevă”, „Respect pentru profesioniști”, „Demisia e soluția”.

Potrivit primelor informații, 120 de salariați din cei 140 protestează.

555 X 222 CUMPANA 2

Comentarii

6 comentarii

570 pe 90 Costache