930×122 CAPRA 5

avertizare meteo

Argeș – Vine potopul: Averse torențiale, grindină, tunete, vânt puternic

Update, ora 14.55: ANM a emis în urmă cu puțin timp o avertizare nowcasting cod portocaliu, care vizează zona de munte a județului Argeș.

Citiți și: Au fost emise alerte meteo de ultim moment!

În intervalul 03-06-2022 ora 14:40 până la : 03-06-2022 ora 16:00, se vor semnala: averse torențiale care vor acumula peste 35…40 l/mp, frecvente descărcări electrice, grindină, intensificări de scurtă durată ale vântului

Știrea inițială, ora 14.49 – Nu scăpăm de furtuni! S-a emis o nouă alertă!

Astăzi, meteorologii au emis o nouă avertizare cod galben de averse și vânt valabilă între orele 12.00 și 21.00.

Citiți și: Argeș. Meteorologii au anunțat cum va fi vremea în vacanța de 1 Decembrie

Codul de furtună vizează 16 județe din țară: Argeș, Cluj, Alba, Hunedoara, Caraș-Severin, Gorj, Mehedinți, Sibiu, Vâlcea, Dolj, Brașov, Olt, Covasna, Dâmbovița, Prahova și Buzău.

În intervalul menționat în Oltenia, nordul Munteniei, sud-vestul Transilvaniei și local la munte vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată care se va manifesta prin frecvente descărcări electrice, averse torențiale, intensificări de scurtă durată ale vântului, vijelii și grindină.

Cantităţile de apă vor depăşi 20…30 l/mp şi izolat 40 l/mp.

Meteorologii anunță că manifestări de instabilitate atmosferică vor fi sâmbătă (4 iunie) în vest, centru, nord, la deal și la munte, iar duminică (5 iunie) și în restul țării.

Foto descriptiv/ Sursă: romania24.ro

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90