930×122 CAPRA 5

avertizare meteo

Argeșul, sub atenționare de vreme severă: ploi torențiale, vijelii și grindină

În urmă cu puțin timp, Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis o atenționare meteo de vreme severă care vizează aproape toată țara.

Citiți și: Au fost emise alerte meteo de ultim moment!

Astfel, mai multe județe țară, inclusiv județul Argeș, se vor afla sub cod galben de instabilitate atmosferică temporar accentuată și ploi însemnate cantitativ până mâine seară.

Citiți și: Argeș. Meteorologii au anunțat cum va fi vremea în vacanța de 1 Decembrie

În intervalul 14 august, ora 12:00 – 15 august, ora 22:00, la munte, în Oltenia, Muntenia, Moldova, zona continentală a Dobrogei și local în Transilvania și Maramureș vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată.

Aceasta se va manifesta prin averse torențiale, descărcări electrice, intensificări ale vântului și pe alocuri vijelii și grindină.

În intervale scurte de timp sau prin acumulare cantitățile de apă vor depăși 25…40 l/mp și pe arii restrânse 50…70 l/mp.

Foto principal: descriptiv

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90