Donaris 930 x 122

avertizare meteo

Argeșul, sub cod portocaliu de ploi abundente

Administrația Națională de meteorologie (ANM) a emis noi avertizări de vreme severă.

Citiți și: Avertizare METEO imediată! 11 județe vizate, Argeșul printre ele

În intervalul 28 august, ora 15:00 – 29 august, ora 18:00, mai multe județe, inclusiv județul Argeș se află sub avertizare cod portocaliu de ploi abundente.

Citiți și: Avertizare METEO de vreme rea! Harta

În intervalul menționat, în județele Caraș-Severin, Mehedinți, Gorj, Vâlcea, Argeș, Dâmbovița, Prahova, Brașov, Sibiu, Covasna și zona de munte a județelor Hunedoara, Alba și Buzău va ploua abundent și îndeosebi prin acumulare cantitățile de apă vor depăși local 50…90 l/mp.

O altă avertizare cod galben de instabilitate atmosferică temporar accentuată este valabilă în intervalul 28 august, ora 10:00 – 29 august, ora 23:00, în cea mai mare parte a țării.

În intervalul menționat vor fi averse, descărcări electrice, intensificări ale vântului, vijelii și izolat grindină.

Ploile vor avea și caracter torențial, iar cantitățile de apă vor depăși, în intervale scurte de timp sau prin acumulare, 25…35 l/mp și local 40…50 l/mp.

Foto principal descriptiv: gazetaoltului.ro

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90