NOR CURIER 930X122

greva

Astăzi este grevă! Participă aproape toată lumea

Astăzi, 19 ianuarie, profesorii de la școlile din Argeș vor fi în grevă.

Citiți și: Angajații din sănătate intră azi în grevă! Activitatea, oprită

Între orele 11:00 – 13:00, cadrele didactice vor protesta. Acestea vor fi prezente în sălile de clasă alături de elevi, însă nu vor face cursuri.

Citiți și: Alertă: Grevă generală! Angajații amenință că vor opri activitatea

La această grevă vor participa profesorii care sunt membri de sindicat în Federația Sindicatelor Libere din Învățământ (FSLI) și Federația Sindicatelor din Educație „SPIRU HARET” (FSE), dar și cadrele didactice care nu fac parte din sindicat, dar au semnat pentru această grevă.

Reamintim că, motivul care a provocat această grevă este legat de refuzul guvernanților de a purta negocieri cu reprezentanții federațiilor sindicale din educație și de a adopta măsuri concrete pentru mai multe probleme semnalate.

ePitești.ro a obținut o declarație oficială de la Marian Haiducu, directorului uneia dintre cele mai importante instituții de învățământ din Pitești, Școala Gimnazială „Mihai Eminescu”, în care ne-a confirmat că și Școala nr. 11 va participa la această grevă.

„Da, și profesorii din instituția noastră de învățământ vor fi în grevă. Toți profesorii care sunt în Sindicat vor participa”, a declarat Marian Haiducu, directorul Școlii Gimnaziale „Mihai Eminescu”, pentru ePitești.ro

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90