930×122 CUMPANA 5

indivizi

AU MERS CU BANI ÎN MÂNĂ LA VICEPRIMARUL IONICĂ ÎN BIROU! VEZI CE A URMAT!

Cornel Ionică, viceprimar al municipiului Piteşti, s-a trezit în birou cu indivizi care îi ofereau bani cash. Nu este vorba, cum s-ar putea crede, de o tentativă de mituire.

Citiți și: Polițiștii opreau bolizi de lux pentru a lua mită! El este unul dintre agenți

Viceprimarul le atrage atenţia firmelor din oraş şi nu numai că în ultima vreme au apărut indivizi care se folosesc de numele unor persoane publice locale şi judeţene pentru a obţine avantaje materiale.

„Cineva a mers la o cofetărie din centru şi a cerut în numele meu suma de 600 de lei, ca să fie ajutat un copil bolnav. Cei de la cofetărie s-au codit, nu i-au dat bani pe loc, dar m-am trezit cu ei la mine la birou că vin cu 600 de lei în mână ca să-i dea ca sponsorizare! I-am refuzat, evident, pentru că nu am cerut nimănui să sponsorizeze nicio acţiune – poate doar pentru Simfonie! – şi am alertat Poliţia. Se fac cercetări pentru a se da de urma celor care escrochează în acest mod. El şi alţii ca el s-au folosit, am înţeles, şi de numele domnului primar Pendiuc și de al prefectului… Oamenii să fie atenţi, nu e de glumă cu aceşti indivizi certaţi cu legea! Ar fi păcat să le cadă în plasă!”, avertizează Cornel Ionică.

Citiți și: Polițist reținut de DNA. A luat șpagă 15.000 de euro pentru două permise

555 pe 222 COSTACHE

Comentarii

570 X 90 POSADA 3