Donaris 930 x 122

avertizare meteo

Avertizare meteo: E vreme de numărat banii, azi, în Argeş

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a transmis în urmă cu puţin timp o avertizare meteo de vreme rea, Cod Galben şi Portocaliu, valabilă şi în judeţul Argeş, începând din această dimineaţă şi până mâine la ora 10.

Citiți și: Au fost emise alerte meteo de ultim moment!

Fenomene vizate: ploi însemnate cantitativ, local instabilitate atmosferică temporar accentuată.

 

Citiți și: Argeș. Meteorologii au anunțat cum va fi vremea în vacanța de 1 Decembrie

 

„Vor fi averse însemnate cantitativ, însoţite de descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului şi izolat de grindină. În intervale scurte de timp sau prin cumulare, cantitățile de apă vor depăși local 20…30 l/mp și pe arii restrânse 40…50 l/mp”, precizează ANM.

În zona de nord a judeţului Argeş este Cod Portocaliu de ploi abundente.  Potrivit meteorologilor, se vor cumula cantități de apă ce vor depăși 40…60 l/mp. La peste 1700 m, ploile vor determina topirea și cedarea apei din stratul de zăpadă prezent în continuare la altitudini mari, unde măsoară în general între 15 și 140 cm.

(Foto: descriptiv)

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90