930 x122 grota rece

omicron

Avertizarea: „Valul 5 în maximum trei săptămâni”

Avertizarea: „Valul 5 vine în maximum trei săptămâni”.

Citiți și: Se cere urgent închiderea școlilor!

Ministrul de Interne, Lucian Bode, a declarat ieri, într-o videoconferință cu premierul Nicolae Ciucă și prefecții, că valul 5 al pandemiei va „lovi” România în cel mult trei săptămâni.

Este vorba despre „celebra” tulpină Omicron care, din experienţele altor state unde s-a răspândit masiv deja, provoacă simptome mai puţin grave decât precedentele, însă are capacitatea de contagiune mult mai mare.

Citiți și: Cum îi afectează varianta Omicron pe cei mici

”Ne aflăm într-o perioadă de acalmie, dar aceste măsuri sunt necesare pentru a răspunde eficient în fața provocărilor viitorului val pandemic care, din estimările specialiștilor, va avea un impact mai mare comparativ cu valul 4. Conform tuturor estimărilor specialiștilor, valul 5 va veni în maxim 3 săptămâni.” – a declarat ministrul de interne, citat de Ştirile Pro TV.

(Foto: descriptiv / Sursa: stirileprotv.ro)

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Un comentariu

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3