NOR CURIER 930X122

brânză

BRÂNZĂ ŞI CARNE DE PUI, CONFISCATE ÎN PIAŢA CEAIR

Agenţi ai Poliţiei Locale Piteşti au desfăşurat astăzi mai multe acţiuni de combatere a comerţului stradal ilegal, fiind vizaţi în special comercianţii de produse perisabile.

Citiți și: Decizie privind prețul cărnii de miel pentru Paști!

În Piaţa Ceair au fost depistate cu această ocazie persoane care vindeau brânză şi carne de pasăre direct de pe trotuar, în condiţii de igienă mai mult decât precare. Acestea nu aveau autorizaţie de comercializare a produselor respective.

Peste 15 kg de brânză şi mai multe kilograme de carne de pasăre au fost confiscate şi au fost transportate la crematoriu pentru a fi distruse, conform legii.

Citiți și: O femeie a găsit carne de plastic într-un supermarket. Ce au făcut angajații

Persoanele care au încercat să vândă produsele respective au fost amendate cu câte 100 de lei fiecare, informează Bogdan Aristănţoiu, purtător de cuvânt al Poliţiei Locale.

„Cele mai periculoase alimente asociate cu apariţia unor afecţiuni digestive, în special pe timpul verii, sunt carnea, mezelurile, ouăle, lactatele. Sub acţiunea arşiţei şi a umezelii specifice acestui sezon se creează mediul perfect pentru înmulţirea unor microorganisme periculoase, precum bacterii, virusuri, paraziţi”, atrage atenţia reprezentantul Poliţiei Locale.

(Foto: Poliţia Locală Piteşti)

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90