New Profesional Consult 930 x 122

3 fest

ALEXANDRA VOICESCU, LA PRIMUL EI SCURT METRAJ

În luna februarie a acestui an v-am făcut cunoştinţă cu Alexandra Maria Voicescu, în vârstă de 17 ani, elevă la Liceul Teologic Penticostal ,,Elim’’ din Piteşti. Ea joacă în trupa de teatru ,,Robertto’’ şi este şi fotomodel.

Citiți și: Pitești. E gratis!

Între timp Alexandra s-a mutat la o altă agenţie de modelling și a pus la cale și un proiect cinematografic. Nu peste mult timp piteșteanca va începe să filmeze ca regizor pentru primul ei scurt metraj. Subiectul peliculei va fi o tânără care, din diverse motive, ajunge o marginalizată.

Actori vor fi prieteni de-ai săi, iar cel care se va ocupa de imortalizarea scenelor este Iedi Andrei, un tânăr și talentat fotograf, student la Facultatea de Ştiinţe Socio-Umane a Universității Pitești, la specializarea Jurnalism.

Citiți și: Scandal monstru într-o sală de cinema! A venit Poliția și a oprit filmul

Cu acest scurt metraj Alexandra Maria Voicescu va participa în august la deja tradiționalul și apreciatul festival anual de film 3 Fest, care se va desfășura în Pitești.

Despre Alexandra puteți citi și aici: http://epitesti.ro/social/o-actrita-model/. (Foto: Facebook Alexandra Voicescu)

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Un comentariu

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3