930×122 CAPRA 5

aventuri

APARE ,,22 JUMP STREET’’!

Data de 13 iunie vine cu o nouă surpriză pentru iubitorii de filme de cea mai bună calitate. Este ziua în care va avea loc lansarea filmului ,,22 Jump Street’’.

Citiți și: Pitești. E gratis!

După aventura din ,,21 Jump Street’’, pe ofiţerii Schmidt (Jonah Hill) şi Jenko (Channing Tatum) îi aşteaptă alte încercări grozave, pentru că acum vor trebui să lucreze sub acoperire într-un colegiu local. Dar atunci când Jenko îşi întâlneşte sufletul pereche în echipa de atletism, iar Schmidt reuşeşte să se infiltreze în boema artistică a facultăţii, parteneriatul lor începe să scârţâie. Acum trebuie să rezolve nu doar un caz, ci să vadă și dacă vor reuși să construiască între ei o relaţie matură. Dacă aceşti doi adolescenţi “bătrâni” vor putea să evolueze transformându-se în bărbaţi adevăraţi, atunci colegiul ar putea fi cel mai bun lucru care li se întâmplă.

Nu rataţi lansarea filmului, veţi descoperi aventuri interesante şi o mulţime de peripeţii! (Sursă şi foto: cinemagia.ro)

Citiți și: Scandal monstru într-o sală de cinema! A venit Poliția și a oprit filmul

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90