930×122 CAPRA 5

cinema trivale

DOUĂ AVANPREMIERE DE SENZAȚIE LA CINEMA TRIVALE

Cinema Trivale vă propune în această săptămână avanpremierele „Hacker” și „Birdman” („Omul pasăre sau Virtutea nesperată a ignoranței”). „Hacker” îl puteți viziona miercuri și joi de la ora 20:40, iar „Birdman” în aceleași două zile, de la 19:10 și 21:40.

Citiți și: Pitești. Fanii Găștii Zurli au motive de bucurie!

„Agenţiile secrete din SUA şi China sunt disperate când în peisajul infracţional mondial îşi face apariţia un infractor cibernetic deosebit de periculos. Oricâte operaţiuni de prindere organizează autorităţile, acesta le scapă mereu printre degete. Cu ajutorul unui celebru hacker condamnat la 15 ani de închisoare, Nicholas Hathaway (interpretat de Chris Hemsworth), agenţii vor face un adevărat slalom mondial, de la Chicago la Hong Kong şi din China în Jakarta, în urmărirea celui care ameninţă siguranţa întregii lumi.”, scrie cinemagia.ro despre „Hacker” (foto), un thriller regizat de Michael Mann.

În schimb, genul filmului „Birdman” este comedie/dramă.Celebru odinioară pentru interpretarea unui popular supererou, actorul Riggan Thomson (Michael Keaton) vede cum dispare încet-încet din amintirile fanilor. Într-o încercare disperată de a atrage din nou atenţia şi de a simţi o dată în viaţă că realizează ceva apreciat atât de colegii de breaslă, cât şi de publicul larg, Riggan plănuieşte o piesă pe Broadway. Pentru a reuşi bărbatul trebuie să-şi ignore egoul supradimensionat, mai ales dacă vrea să-şi readucă aproape şi familia…”, descrie pe scurt cinemagia.ro acțiunea filmului.

Citiți și: Pitești. Caravane de filme premiate la festivaluri internaționale

Rezervări pentru filmele de la Cinema Trivale (din incinta Trivale Shopping Center, din centrul Piteștiului, strada Victoriei, nr. 12) puteți face online pe www.cinematrivale.ro sau la numerele de telefon 0374.472.828 și 0374.472.829.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3