930 x122 grota rece

film

E DE VĂZUT! ,,NEBUNIE ÎN LAS VEGAS’’, POARTĂ-TE CA O DOAMNĂ, GÂNDEȘTE CA UN BĂRBAT!

Pasionaţii de comedie așteaptă cu nerăbdare o nouă premieră. Din 4 iulie în cinematografe va rula filmul ,,Nebunie în Las Vegas/Think like a man too’’’’, regizat de Tim Story. Filmul este o continuare a hitului comic din anul 2012 „Think like a man”/”Poartă-te ca o doamnă, gândește ca un bărbat”.

Citiți și: Pitești. E gratis!

De această dată eroii noștri sunt gata să își facă de cap în Las Vegas. Zeke, Dominic şi Cedric sunt invitaţi la o petrecere a burlacilor, dar în calea distracţiei se vor pune chiar iubitele lor, Candace, Kristen şi Lauren. Cele trei sunt decise să le demonstreze că petrecerea burlăciţilor este încă şi mai straşnică. Oare care dintre echipe va organiza cel mai tare dezmăţ din Las Vegas? Descoperiţi răspunsul urmărind, din 4 iulie, ,,Nebunie în Las Vegas’’!

Din distribuţie fac parte Meagan Good, Adam Brody, Gabrielle Union, Kevin Hart,  Michael Ealy, Regina Hall, Taraji P. Henson și Jenifer Lewis. (Sursă şi foto: cinemagia.ro)

Citiți și: Scandal monstru într-o sală de cinema! A venit Poliția și a oprit filmul

 

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90