Donaris 930 x 122

ascensiunea lui jupiter

FILME DE TOP LA CINEMA TRIVALE – CITEȘTE NOUA GRILĂ!

La Cinema Trivale mâine, 6 februarie, va fi valabilă noua grilă săptămânală de filme.

Citiți și: Pitești. Fanii Găștii Zurli au motive de bucurie!

Cinefilii vor putea vedea o mulțime de premiere și avanpremiere. Una dintre premiere este „Ascensiunea lui Jupiter”.

„La naşterea lui Jupiter Jones (Mila Kunis) semnele au arătat că destinul ei va fi unul măreţ. Acum adultă, Jupiter visează la stele, dar este adusă cu picioarele pe pământ de slujba sa de femeie de serviciu. Numai când Caine (Channing Tatum), un fost soldat modificat genetic, ajunge pe Pământ pentru a o găsi, Jupiter începe să întrevadă destinul ce i s-a hărăzit: semnătura ei genetică o face următoarea pe lista unei extraordinare moşteniri, în stare să readucă echilibrul în cosmos.”, scrie cinemagia.ro în sinopsisul acestui film SF.

Citiți și: Pitești. Caravane de filme premiate la festivaluri internaționale

Rezervări la Cinema Trivale din Pitești se fac la numerele de telefon 1377 sau 0374.472.828/29 și 0374.341.733 și online, pe http://www.cinematrivale.ro/program/. (Foto „Ascensiunea lui Jupiter”: cinemagia.ro)

http://youtube.com/watch?v=hgFgxNqgfhY

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3