NOR CURIER 930X122

film

„THE IMPOSSIBLE”, FILMUL CARE TE EMOȚIONEAZĂ PÂNĂ LA LACRIMI

Nu e nou, dar probabil că unii dintre voi nu l-ați văzut încă. Vi-l recomand. Filmul „The Impossible” este excepțional. Deși a avut o nominalizare, e mult prea bun pentru a fi câștigat Oscarul, premiu acordat nu în puține cazuri în baza unor criterii îndoielnice.

Citiți și: Pitești. E gratis!

Regizat de spaniolul Juan Antonio Bayona, cu Ewan McGregor și Naomi Watts în rolurile principale, pelicula descrie impecabil de realist, dureros până la rană, drama unei familii de turiști în urma tsunamiului din 2004 din Oceanul Indian. Nu, nu este un film apocaliptic sau senzaționalist. Nu are nimic în comun cu stilul de plastic al Hollywood-ului. E opusul artificialului. Este emoție tăioasă. Pentru cei sensibili recomand un set de cinci batiste. Pentru ceilalți sunt suficiente trei. Urmăriți și cât de bine joacă Tom Holland în rolul băiatului cel mare al familiei.

Încă ceva: filmul este realizat după o întâmplare reală. Atenție! „The Impossible” este un film la care nu doar privești, ci pe care îl trăiești. (Foto: impawards.com)

Citiți și: Scandal monstru într-o sală de cinema! A venit Poliția și a oprit filmul

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3