SMART KIDS 930X122

design

ÎNTRE ,,DRAGOSTE ŞI DESIGN’’!

Data de 31octombrie vine cu o nouă premieră în cinematografe. Este data la care va avea loc lansarea filmului romantic ,,Dragoste şi Design’’ regizat de Michael Damian.

Citiți și: Pitești. E gratis!

Pelicula o are în rol central pe Giulia Nahmany, o vedetă autohtonă (cântăreaţă, femeie de afaceri, acum şi actriţă debutantă), ce o va interpreta pe Danielle Luca, o româncă plecată la New York, unde devine redactor de modă pentru o revistă din Manhattan. Când şefa sa, Vivien Thompson (Seymour) îşi însuşeşte creaţia lui Danielle, aceasta îşi pierde job-ul şi iubitul.

Cu reputaţia distrusă se întoarce acasă, în România, unde reia contactul cu familia, dar şi cu pasiunea sa din adolescenţă, designul de modă. Vă invităm să urmăriţi o poveste de-a dreptul fascinantă. (Sursă şi foto: cinemagia.ro)

Citiți și: Scandal monstru într-o sală de cinema! A venit Poliția și a oprit filmul

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3