Donaris 930 x 122

film

INVITAȚIE ÎN „TRIUNGHIUL DRAGOSTEI ȘI AL MORȚII”

Pe 30 mai va avea loc lansarea filmului ,,Triunghiul dragostei şi al morţii’’.

Citiți și: Pitești. E gratis!

Filmul prezintă un cuplu format din carismaticul Chester MacFarland (Viggo Mortensen) și atrăgătoarea lui soție, Colette (Kirsten Dunst), care se află în vacanță în Atena, Grecia. În timp ce se plimbă printre ruinele de la Acropole cei doi îl cunosc pe Rydal (Oscar Isaac), un tânăr american vorbitor de limbă greacă. Americanul își petrece timpul lucrând ca ghid turistic și îmbrobodind turistele naive. Atras de frumusețea lui Colette și impresionat de bunăstarea și rafinamentul degajate de Chester, Rydal acceptă imediat invitația acestora la cină.

Deși în aparență relaxat și sofisticat, Chester ascunde secrete întunecate. Atunci când Rydal îi vizitează la hotelul luxos în care stau, Chester îl presează pe acesta să-l ajute la transportarea unui individ în stare de inconștiență care l-ar fi atacat. În vria momentului Rydal acceptă, lucru pe care îl va regreta din plin mai târziu, atunci când evenimentele vor lua o întorsătură teribilă. El va ajunge în imposibilitatea de a mai ieși basma curată din această încurcătură. În plus, flirtul care are loc între Rydal și vulnerabila Colette duce la crize de gelozie și paranoia din partea lui Chester. Călătoria îi poartă pe cei trei din Grecia în Turcia, în Istanbul, și către un final dramatic pe aleile ascunse ale Marelui Bazar. (Sursă şi foto: cinemagia.ro)

Citiți și: Scandal monstru într-o sală de cinema! A venit Poliția și a oprit filmul

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90