Donaris 930 x 122

canet

„LEGĂTURI DE SÂNGE” PE MARILE ECRANE

Din data de 27 iunie în cinematografe va rula un nou film, un thriller regizat de Guillaume Canet. Este vorba de ,,Legături de sânge’’.

Citiți și: Pitești. E gratis!

Acțiunea filmului are loc în New York-ul anului 1974. La cincizeci de ani, Chris (rol interpretat de Clive Owen) tocmai a fost eliberat pentru bună purtare după mai mulţi ani de pușcărie în urma unei crime violente. La poarta închisorii îl aşteaptă fratele său mai mic, Frank (Billy Crudup), un poliţist cu o carieră promiţătoare. El şi fratele lui au fost dintotdeauna diferiţi, iar tatăl lor, Leon (interpretat de James Caan), care i-a crescut singur, pare să îl favorizeze pe Chris, în ciuda problemelor de care se face vinovat.

În speranţa că fratele său s-a schimbat, Frank este dispus să-i dea o şansă. Îl primeşte în casa lui, îi găseşte un loc de muncă şi îl ajută să-şi reia relaţia cu fosta sa soţie, Monica (Marion Cotillard). Va reuşi Chris să rămână pe calea cea bună? (Sursă şi foto: cinemagia.ro)

Citiți și: Scandal monstru într-o sală de cinema! A venit Poliția și a oprit filmul

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3