New Profesional Consult 930 x 122

bogdan jianu

PITEȘTEANUL BOGDAN JIANU REVINE ACASĂ. „DRACULA”, FAȚĂ ÎN FAȚĂ CU PUBLICUL

Piteșteanul Bogdan Jianu revine acasă. „Dracula”, față în față cu publicul.

Citiți și: Pitești. Proiecții speciale la Cinema „București”

Stabilit în București, piteșteanul Bogdan Jianu revine acasă cu lungmetrajul ,,Coroana”, primul din seria de patru filme-spectacol ,,Dracula”. Revenirea în fața publicului piteștean va avea loc duminică, 26 august 2018, la cinematograful ,,Bucureşti”.

Regia, scenariul, coloana sonoră, dar şi rolul lui Dracula îi aparţin lui Bogdan Jianu. Din distribuţie mai fac parte, printre alții, Elvira Deatcu, Ioan Isaiu, Vlad Miriţă și Marian Simion.

Citiți și: Pitești. E gratis!

Filmul va putea fi vizionat cu începere de la ora 18. După proiecție, Bogdan Jianu le va sta spectatorilor la dispoziție pentru o sesiune de Q&A (întrebări și răspunsuri).

Actorul piteştean este cunoscut prin filmele, videoclipurile şi spectacolele istorice în care joacă. L-ați putut urmări în filmele ,,Vine Poliţia”, Hunted”, What about love” (în care a jucat alături de Andy Garcia) sau în spectacolele ,,Mihai Viteazul”, Vlad Draculea”, și Dacii”.

Puteţi afla mai multe despre Bogdan Jianu (re)citind un interviu realizat acum câțiva ani de ePitești (interviul complet, AICI).

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA