930×122 CAPRA 5

film

PRECUM ÎN IAD, AȘA ȘI PE PĂMÂNT

12 septembrie este ziua unei noi premiere în cinematografele românești. Atunci va avea loc lansarea în țara noastră a filmului ,,Precum în iad, aşa şi pe pământ’’.

Citiți și: Pitești. E gratis!

Care este, pe scurt, subiectul peliculei? Pe sub străzile Parisului se întind kilometri și kilometri de catacombe, în care își găsesc odihna eternă prea multe suflete ca să mai poată fi numărate. O echipă de exploratori se aventurează într-un labirint al oaselor și descoperă secretul existenței acestui oraș al morților.

Filmul este o călătorie în lumea terorii și a nebuniei, o explorare a profunzimilor sufletului omenesc, care scoate la suprafață adevărul de care ne temem cu toții: demonii personali sunt întotdeauna pregătiți să se întoarcă pentru a ne bântui. (Sursă şi foto: cinemagia.ro)

Citiți și: Filmul „Experimentul Pitești”, la Cinema București. Plus o expoziție unică!

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90