Donaris 930 x 122

cum să evadezi de pe pământ

SUPER FILM DE ANIMAȚIE! PREMIERA, ÎN CURÂND!

Vineri, 8 august, este ziua unei noi premiere în cinematografele românești: ,,Cum să evadezi de pe pământ’’, un excelent film de animație.

Citiți și: Pitești. E gratis!

Pe planeta Baab, Scorch Supernova (voce: Brendan Fraser), astronaut, este un erou naţional pentru populaţia de extratereştri cu chip albastru. Maestru al misiunilor spectaculoase de salvare, Scorch reuşeşte să facă fapte de un curaj nemaivăzut cu ajutorul tăcut al fratelui său tocilar, Gary (Rob Corddry), şef peste controlul misiunilor de la BASA. Când şefa cea mare de la BASA, Lena (Jessica Alba), o femeie care nu-şi pierde timpul cu prostii, îi informează pe cei doi fraţi că s-a primit un SOS de pe o planetă faimos de periculoasă Scorch nu ia în seamă avertizările lui Gary şi porneşte imediat într-o nouă misiune palpitantă.

Când Scorch realizează, însă, că este prins mişeleşte în capcana întinsă de diabolicul Shanker (William Shatner), vine rândul pirpiriului Gary, care urăşte confruntările, să execute misiunea de salvare. Pentru că miza interplanetară creşte astronomic, Gary e lăsat singur să salveze planeta, dar și pe fratele și pe soţia lui iubită, Kira (Sarah Jessica Parker), precum şi pe fiul lor, Kip, mereu dornic de aventuri noi. (Sursă şi foto: cinemagia.ro)

Citiți și: Scandal monstru într-o sală de cinema! A venit Poliția și a oprit filmul

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90