Donaris 930 x 122

film

TOM CRUISE, ÎNTR-UN NOU FILM DE ACȚIUNE! CU EXTRATEREȘTRI!

Din 6 iunie veți putea vedea pe marile ecrane un nou film cu Tom Cruise și Emily Blunt: ,,Prizonier în timp’’, un film de acţiune regizat de Doug Liman.

Citiți și: Pitești. E gratis!

Într-un viitor nu foarte îndepărtat Pământul este atacat de Mimics, o rasă extraterestră distrugătoare. Cu oraşe făcute praf și pulbere şi cu milioane de victime umane, toate ţările îşi unesc eforturile pentru a opri invazia. Locotenent-colonelul Bill Cage (Tom Cruise) nu a participat niciodată la lupte pe front, dar e trimis direct în bătaia armelor.

În doar câteva minute este ucis, însă reuşeşte să ia şi viaţa unui extraterestru. Militarul se trezeşte în dimineaţa aceleiaşi zi pe care a trăit-o deja şi este iarăşi trimis cu forţa să lupte şi să moară. Să-l fi aruncat contactul fizic cu extraterestrul într-o buclă temporală care se repetă la infinit? Rămâne să aflăm! (Sursă şi foto: cinemagia.ro)

Citiți și: Scandal monstru într-o sală de cinema! A venit Poliția și a oprit filmul

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3