Donaris 930 x 122

cocktail

UN ,,COCKTAIL’’ DE DRAGOSTE ŞI SACRIFICIU!

Data de 18 aprilie le aduce o surpriză plăcută cinefililor: va avea loc lansarea în România a filmului „Cocktail”, regizat de Homi Adajania.

Citiți și: Pitești. E gratis!

Filmul le prezintă pe Veronica (Deepika Padukone) şi Meera (Diana Penty), două femei care se întâlnesc întâmplător în Londra şi care decid să locuiască împreună pe perioada verii. Meera este o femeie timidă, introvertită, care îşi revine după o căsnicie nereuşită cu Kunal Ahuja (Randeep Hooda), bărbatul care i-a cheltuit toate economiile sub pretextul că încercă să construiască pentru amândoi un viitor în Londra.

Veronica este, în schimb, alintată, bogată şi liberă. Cele două locuiesc sub același acoperiș până când Meera reuşeşte să se pună pe picioarele ei şi să-şi găsească o slujbă. Fiind firi total diferite şi cum polii opuși se atrag, ele devin prietene foarte apropiate. Viaţa lor ia, însă, o turnură neaşteptată când Gautam Kapoor (Saif Ali Khan), un inginer software, vine să locuiască cu ele în casa Veronicăi. Deşi este într-o relaţie cu aceasta din urmă, el începe să aibă sentimente puternice pentru Meera, care întruchipează tipologia clasică de femeie indiană, care păstrează tradiţiile şi obiceiurile locurilor natale. La rândul ei îndrăgostită de Gautam, Meera îşi sacrifică sentimentele în favoarea celei mai bune prietene şi pleacă.(Sursă şi foto: cinemagia.ro)

Citiți și: Scandal monstru într-o sală de cinema! A venit Poliția și a oprit filmul

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3