NOR CURIER 930X122

film

UN FILM CU O DISTRIBUȚIE DE EXCEPȚIE!

Data de 28 martie aduce o nouă premieră în cinematografe: ,,Noah’’, un film regizat de Darren Aronofsky.

Citiți și: Pitești. E gratis!

Filmul redă povestea personajului biblic Noe, de la fuga din Sodoma și Gomora și până la construirea arcei. Pământul devine o lume fără speranță, dominată de oameni răi şi autoritariști. În această lume există, însă, un om bun pe nume Noe. Luptător experimentat, mag și vindecător, Noe își dorește doar pace pentru el și familia lui. În fiecare noapte Noe este asaltat de viziuni. Dumnezeu îi spune lui și fiilor săi să-și facă o arcă pentru familie și pentru câte două animale din fiecare specie. Noe este luat în râs de săteni. Dar odată cu venirea potopului, părerea oamenilor se schimbă și începe marea aventură.

În film, care îi are ca scenarişti pe Ari Handel şi Darren Aronofsky, joacă actori celebri. Distribuția este una de excepție: Russell Crowe, Jennifer Connelly, Ray Winstone, Emma Watson, Logan Lerman și inegalabilul Sir Anthony Hopkins. (Sursă şi foto: CinemaRx)

Citiți și: Scandal monstru într-o sală de cinema! A venit Poliția și a oprit filmul

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90