Donaris 930 x 122

animatie

UN NOU FILM PENTRU CEI MICI: ,,CUM SĂ ÎŢI DRESEZI DRAGONUL 2’’

Pe 20 iunie va avea loc lansarea filmului ,,Cum să îţi dresezi dragonul 2’’. Regizat de Dean Deblois, filmul este un amestec perfect de acţiune, animaţie şi comedie.

Citiți și: Pitești. E gratis!

Au trecut cinci ani de când vikingii şi dragonii trăiesc în bună pace pe insula Berk. În timp ce prietenii lor se întrec în curse pe dragoni, Sughiţ şi Ştirbul brăzdează cerurile, călătorind unde nimeni din neamul lor n-a mai ajuns.

Una dintre aventuri îi aduce la o peşteră plină de dragoni sălbatici, conduşi de un lider misterios, iar pacea este din nou pusă în pericol. Sughiţ şi Ştirbul trebuie iarăşi să lupte pentru ceea ce cred, dându-şi seama că numai împreună au puterea de a schimba odată pentru totdeauna viitorul oamenilor şi al dragonilor, deopotrivă. (Sursă şi foto: cinemagia.ro)

Citiți și: Scandal monstru într-o sală de cinema! A venit Poliția și a oprit filmul

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3