Donaris 930 x 122

film

,,VECINI DE COŞMAR’’, ÎN CURÂND ÎN CINEMATOGRAFE

Cinefilii, în special amatorii de comedii, mai au de așteptat doar două săptămâni până la o nouă apariție cinematografică.

Citiți și: Pitești. E gratis!

Din data de 16 mai pe marile ecrane din România va rula ,,Neighbors’’ („Vecini de coșmar”). Este un film regizat de Nicholas Stoller.

Viaţa unui tip cât se poate de normal, care își doreşte să aibă parte de linişte în propriul său cămin, este dată peste cap atunci când în casa de vis-a-vis se mută sediul unei frăţii. Membrii acesteia nu se dau înapoi de la nicio distracţie şi farsă. Comportamentul mitocănesc şi extravagant al unuia dintre liderii frăţiei, care se crede un mascul alfa căruia i se permite orice, îi va cauza probleme vecinului paşnic, care nu ştie cum să ia atitudine pentru a-şi proteja intimitatea. (Sursă şi foto: cinemagia.ro)

Citiți și: Scandal monstru într-o sală de cinema! A venit Poliția și a oprit filmul

 

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90