930 x122 grota rece

mestesuguri

EVENIMENT! LA MUZEUL GOLEȘTI ÎNCEPE MAREA TABĂRĂ DE MEȘTEȘUGURI

În perioada 22 iunie-4 septembrie Muzeul Viticulturii şi Pomiculturii Goleşti va organiza tabere de meșteșuguri tradiționale în cadrul ediției a V-a a programului educațional-cultural „Vacanța de vară… la țară!”

Citiți și: Expoziție impresionantă, vernisată la Muzeul Golești

În timpul vacanței de vară elevii vor beneficia la Muzeul Golești de o mare diversitate de activităţi creative: arta olăritului, arta prelucrării lemnului, dansuri populare, arta icoanelor pe sticlă, arta icoanelor pe lemn, arta confecționării ţesăturilor din lână și arta confecționării păpușilor tradiționale.

Programul va debuta luni, 22 iunie, cu atelierul de artă a prelucrării lemnului. Atelierul va fi coordonat de meșterul popular Ioan Rodoș și se va desfășura pe parcursul săptămânii viitoare.

Citiți și: ATELIERE DE IARNĂ LA MUZEUL GOLEȘTI

În taberele de meșteșuguri tradiționale de la Muzeul Golești copiii vor fi inițiați și îndrumaţi de muzeografi, restauratori şi meşteri populari. La acest eveniment sunt aşteptaţi elevi de la grădiniţe, şcoli generale şi colegii naţionale din județul Argeș.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90