Donaris 930 x 122

festival

MAESTRUL GHEORGHE ZAMFIR TE INVITĂ LA UN REGAL ARTISTIC

În perioada 10-13 septembrie în orașul dâmbovițean Găeşti va avea loc cea de-a II-a ediţie a Festivalului Internaţional de Nai ,,Gheorghe Zamfir’’.

Citiți și: Polițiștii au descins la un festival din Mioveni

,,De această dată festivalul se desfăşoară la Găeşti, oraş în care m-am născut şi am copilărit. V-am pregătit multe surprize, întâlniri cu prietenul meu, Nicolae Botgros, şi minunaţii săi lăutari de la Chişinău, iar din Republica Moldova va fi prezent şi naistul Igor Podgoreanu, fantastic elev al reputatului artist basarabean Vasile Iovu. Fosta mea studentă Petruta Kupper va veni special de la Munchen pentru a-mi fi alături. Turcia va fi reprezentată de naistul Aydin Yavas.

Vom fi acompaniaţi de Orchestra simfonica Zamfir 50, constituită de mine în urmă cu doi ani dintre cei mai buni instrumentişti, reuniţi sub bagheta tânărului dirijor Daniel Jinga. Corul Accoustic va întregi acest regal artistic, iar mezzosoprana de excepţie Maria Jinga va accentua strălucirea acestui eveniment. Vă aştept să ne bucurăm împreună şi să încercăm să fim mai buni, pentru că muzica de calitate şlefuieşte sufletele şi purifică!’’, scrie maestrul Gheorghe Zamfir pe contul lui de socializare.

Citiți și: Pitești. FILSTREET – zi dedicată iubitorilor de poezie

Festivalul se va desfășura în parcul central din Găeşti, în fiecare zi cu începere de la ora 18. Intrarea este liberă. Având în vedere ținuta de excepție a evenimentului și faptul că distanța nu este mare, e de așteptat ca printre spectatori să se numere și nu puțini argeșeni. (Foto: Facebook Gheorghe Zamfir Official)

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90