New Profesional Consult 930 x 122

arsinel

STELA ȘI ARȘINEL FAC SPECTACOL ÎN PITEȘTI. AFLĂ UNDE ȘI CÂT TE COSTĂ BILETUL

Gabriela Pendiuc, directorul Şcolii Populare de Arte şi Meserii Piteşti, a anunţat astăzi că în zilele de 20 și 21 noiembrie la Teatrul „Alexandru Davila” din Piteşti va avea loc cea de a doua ediţie a Festivalului Concurs Naţional de Muzică Uşoară „Vasile Veselovski”, la care vor fi prezenţi artişti de renume din ţară.

Citiți și: Veste proastă pentru Pendiuc!

Festivalul va reuni concurenţi din Alexandria, Bârlad, Ploieşti, Piteşti și Cernăuți. De asemenea, vor susţine recitaluri Corina Chiriac, Stela Popescu, Alexandru Arşinel, Stela Enache, Horia Moculescu şi Adrian Daminescu. Pe scenă vor urca şi argeşenii Adina Sima şi Marius Bălan, acompaniaţi de orchestra Teatrului „Alexandru Davila”, care îl va avea ca dirijor pe Dan Dimitriu.

Concursul se va desfăşura joi, 20 noiembrie, între orele 18 și 20, iar gala laureaţilor şi recitalurile vor avea loc vineri, 21 noiembrie, în acelaşi interval orar. Biletele se pot cumpăra de la Teatrul „Davila”. Prețul este de 30 de lei pentru ambele seri sau de 20 de lei pentru o seară. (Foto: bzi.ro)

Citiți și: Lovitură pentru fostul primar piteștean, Tudor Pendiuc

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3