New Profesional Consult 930 x 122

autostrada pitesti-sibiu

CÂND AM PUTEA CIRCULA PE PRIMII KILOMETRI AI AUTOSTRĂZII PITEȘTI-SIBIU

„În ritmul actual, există toate șansele să circulăm pe primii kilometri ai Autostrăzii Sibiu-Pitești până la finalul anului 2022”, a precizat, în urmă cu câteva zile, pe pagina sa de Facebook, Asociația Pro Infrastructură, cea mai importantă organizație nonprofit din România care monitorizează proiectele majore de infrastructură de transport.
Autostrada Sibiu-Pitești tronsonul 1 între Sibiu și Boița se apropie de 30% stadiu fizic, ritmul lucrărilor fiind unul extrem de bun. Vedeți filmarea aeriană AICI!
„Pe partea de terasamente subcontractorul Dimex a profitat la maxim de vremea prielnică și a ajuns la 13-14 mii de metri cubi puși în operă zilnic. În zona debleului principal de la Tălmaciu de unde se transportă materialul de umplutură pentru mare parte din șantier s-a început relocarea stâlpilor de înaltă tensiune. La structuri se execută elevațiile podurilor și viaductelor principale, se finalizează ultimele podețe, iar la viaductul din zona localității Veștem au fost ridicate deja majoritatea grinzilor. La cel mai mare viaduct de pe proiect de la Tălmăcel se înalță cu ajutorul unui cofraj cățărător pilele ce vor ajunge la 30 de metri deasupra solului”, mai scrie Asociația Pro Infrastructură.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Un comentariu

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3