Donaris 930 x 122

enel

Cea mai mare companie de energie vinde tot și pleacă! Ce se întâmplă cu clienții

La o zi după ce cel mai mare investitor privat în domeniul energetic din România a confirmat că va pleca din țara noastră, reprezentanții companiei Enel transmit un mesaj milioanelor de clienți.

Citiți și: Compania gigant care oferă cel mai mic preț!

Aceștia declară că activitățile operaționale vor continua, iar clienții finali nu vor fi afectați, notează Antena 3.

„Toate activitățile operaționale ale Enel în România se desfășoară și vor continua să se desfășoare în mod normal, fără a afecta clienții finali care vor beneficia în continuare de toate serviciile și produsele cu care sunt obișnuiți”, se arată într-o declarație a reprezentanților ENEL România.

Citiți și: Enel, amendată cu peste 10 milioane € pentru că a facturat energie la un preț mai mare

Potrivit unui raport al companiei, Grupul Enel şi-a planificat plecarea din România pentru anul viitor.

Enel a anunţat că intenţionează să vândă active în valoare de 21 de miliarde de euro (21,51 miliarde de dolari) pentru a-şi reduce datoria netă, urmând să se concentreze pe prezenţa sa în şase ţări, conform strategiei actualizate a celei mai mari companii italiene de utilităţi prezentate marţi.

Foto descriptiv: Realitataea

Eco moto 555×222

Comentarii

Un comentariu

  • Toma Aurelian spune:

    În general sunt mulțumit de serviciile lor. Am o întrebare. Cât plătim dacă depășim peste 255 kw ,Cât va fi kw ? Va mulțumesc.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3