Donaris 930 x 122

enel

Enel, mesaj important pentru clienții din România!

Enel a trimis un mesaj către toți clienții din România prin care îi informează ce se întâmplă cu facturile la energie electrică pe luna februarie 2023.

Citiți și: Compania gigant care oferă cel mai mic preț!

Mai exact, facturile la energie electrică și gaze naturale vor fi emise cu întârziere, având în vedere că urmează să fie calculate în concordanță cu măsurile legislative referitoare la plafonarea prețului la energie, notează Antena 3 CNN.

„Așa cum știi, cele mai recente modificări legislative în domeniul energiei, cu impact asupra modului de facturare a consumului tău de energie electrică și gaze naturale, au intrat în vigoare în a doua parte a lunii decembrie 2022*.

Citiți și: Enel, amendată cu peste 10 milioane € pentru că a facturat energie la un preț mai mare

În acest moment, noi, furnizorul tău de energie, continuăm să actualizăm sistemele noastre informatice, astfel încât să reflecte aceste modificări legislative.

Acest lucru ne determină să emitem facturile aferente consumului tău de energie electrică și gaze naturale cu întârziere.

Ne cerem scuze pentru acest lucru, însă această activitate este necesară pentru a reflecta corect și complet măsurile legislative referitoare la plafonarea prețului la energie.

*Noua legislație, intrată în vigoare începând cu data de 16 decembrie 2022, completează măsurile dedicate pieței energiei electrice și gazelor naturale prevăzute de O.U.G. nr. 27/2022 (cu modificările și completările ulterioare), aplicabile perioadei 16 decembrie 2022– 31 martie 2025”, este mesajul Enel transmis clienţilor săi.

„În perioada 1 ianuarie 2023 – 31 martie 2025, toți clienții Enel Energie beneficiază de plafonarea prețului energiei electrice și gazelor naturale.

Noul pachet de măsuri de sprijin vine în completarea OUG 27/2022, modificată și completată ulterior prin Legea nr. 357/2022”, se precizează pe site-ul companiei.

Foto descriptiv

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90