930×122 CAPRA 5

enel

Vești importante pentru clienții Enel! Ce se întâmplă cu contractele românilor

Grupul grec Public Power Corporation (PPC), care a cumpărat afacerea ENEL, a transmis primul mesaj către clienții din România.

Citiți și: Compania gigant care oferă cel mai mic preț!

„România este o piață importantă din punct de vedere strategic pentru PPC. Vedem multe oportunități pe piața locală și intenționăm să investim în dezvoltarea operațiunilor din România”, se menționează în declarația de presă a PPC privind acordul semnat cu Enel, potrivit Ziarul Financiar.

Toți clienții Enel vor fi deserviți în continuare în condițiile contractuale existente, promite grupul grec.

Citiți și: Enel, amendată cu peste 10 milioane € pentru că a facturat energie la un preț mai mare

Astfel, preluarea nu va afecta în niciun fel angajații Enel din România.

„România este o piață importantă din punct de vedere strategic pentru PPC. Odată cu finalizarea achiziției, Grupul PPC își va consolida poziția în regiune și va deveni cel mai mare jucător de pe piața de energie din Europa de Sud-Est. Mai exact, va depăși capacitatea instalată de 11 GW şi va deservi 8,9 milioane de clienți, pe mai multe piețe, cu aproximativ 41 TWh de energie electrică furnizată, 78 TWh distribuiţi şi peste 27 TWh generaţi, în timp ce baza reglementată a activelor (Regulated Asset Base) va ajunge la 4,15 miliarde de euro.

Momentan, ne concentrăm pe finalizarea acordului cu Enel, până în al treilea trimestru al anului, şi asigurarea unei tranziţii uşoare pentru toţi clienţii şi angajaţii români”, au declarat reprezentanții PPC, conform sursei citate.

Foto descriptiv

555×222 grota rece

Comentarii

8 comentarii

  • Ion Românul spune:

    Prostii si minciuni! Pt ceicare au memoria scurta: dupa ce grecii au cumparat Loteria română in timpul preș. Constantinescu.& C.D.R.-ului, câștigurile la loterie au scazut de 10 ori pt ca „Gretzile” au venit cu un sistem măsluit de bile ( format de fapt din 2 seturi de bile cu cip incorporat, cu care „extrag” din așa-numitele suflante numai bilele cu cipul diferit, care se aleg dupa ce computerul lor a inlaturat toate variantele câștigatoare importante!)

  • Rusu ioan spune:

    Niste hoți cu acte acest Enel, după ce mi-a făcut factura anticipată in fiecare lună din martie (citire contor) mai mult decât consumul real, în decembrie calculează curentul de la citirea din martie și cea din decembrie și-mi facturează diferența dintre cele două citiri că și consum numai pe jumătate de lună decembrie, fără să -mi scadă cât am platit anticipat.

  • Parca maria spune:

    Nu a venit facturile de anul trecut eu trimit în fiecare lună indexul și nu-l ia în seamă vine numai regularizări rușine.

  • Macy spune:

    Alți hoți alta firma de furat cetățeanul cinstit,toți Șanț o apa și pământ

  • Cris spune:

    Ciudat eu le dau mesaj mereu ca vor plati ei singuri facturile si mereu le scad si fac factura ca sa-mi fie bine.. nu voi plati veci estimari si anticipat pt ca e greseala lor daca nu trimit facturile plus ca au inceput sa primeasca tot mai des sanctiuni nefurnizand la timp facturile, bag de seama ca unii slabi de ingeri platesc facturile.

  • NISTOR ROXANA LILIANA spune:

    Toți sunt niște hoți. Mi-a venit factura luna trecută 1450 de lei ,cică este regularizare +estimare. Țin sa menționez ca în urma cu câteva zile îmi trimisese facturile stornare care ,calculate fiind erau în jur de 2300 de lei deci acele facturi trebuiau scăzute.Mai precizez că in anul 2021 mi-au trimis o factura de 7500 de lei pentru 10.000 de kw. Noi nu suntem nici firma nici fabrică,avem o căsuța obișnuită cu televizor frigider,ce are omul în casă.Mi-au luat contoarul la verificarea metrologica,timp de un an si ceva nu mi-a nici un răspuns,iar luna trecută când am cerut scoaterea din sistem a facturii,atunci mi-au trimis răspuns precum ca contoarul a fost admis ca fiind functionabil. Am făcut din sesizare sa îl dea la reverificare si acum aștept răspuns. Soacra mea a decedat din vina lor,sa supărat foarte tare din cauza acelei facturi si a avut probleme cu inima iar la începutul lunii februarie a decedat. SUNT NIȘTE HOȚI!Am chemat si televiziunea si degeaba.

  • Attila Opletan spune:

    Enel firmă de mafioți care te fură pe față ,eu am plătit câteva mii de lei pe ce nu am consumat și după ce i-am sunat și m-am plâns de nedreptate făcută mi-au promis că vor reglementa și am rămas cu aceeași mizerie de facturi de regularizare pe sume de trei ori ce am consumat .Deci eu nu mai plătesc niciun leu hoțului de Enel și mă mut la alt distribuitor de energie .

  • Relu zaharia spune:

    Nu am primit factura ENEL de peste 6 luni.Imi tot spun sa am rabdare la toate mail-urile mele.I-am rugat sa imi dea un orizipont de timp cand se vor emite facturile-nimeni nu stie nimic.Niste jigodii.In doi ani de zile au recuperat pretul dat pe Muntenia si Dobrogea.Si-au facut plinul,acum pleaca.Dupa ei,potopul!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90