New Profesional Consult 930 x 122

avertizare meteo

Cod galben de ninsori și viscol în Argeș

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis noi atenționări, dar și informări de vreme rea.

Citiți și: Au fost emise alerte meteo de ultim moment!

În intervalul 24 decembrie, ora 02:00 – 24 decembrie, ora 14:00, 24 de județe se află sub cod galben de ninsori însemnate cantitativ local la munte și în nord-vest, viscol în zona montană înaltă.

Printre acestea se află și nordul Județului Argeș.

Citiți și: Argeș. Meteorologii au anunțat cum va fi vremea în vacanța de 1 Decembrie

Vântul va prezenta intensificări la munte, îndeosebi în zona înaltă, cu rafale ce vor depăși 80…100 km/h, viscolind ninsoarea, spulberând zăpada și determinând scăderea vizibilității.

În Munții Apuseni, în grupele vestice ale Carpaților Meridionali, în Carpații Orientali și în județele Maramureș, Satu Mare, Sălaj și Bistrița va ninge însemnat cantitativ și se va depune strat nou de zăpadă, local consistent.

Pentru intervalul 23 decembrie, ora 22:00 – 26 decembrie, ora 10:00 ANM a emis și o informare meteorologică de intensificări ale vântului și polei.

Conform acesteia, nordul, centrul și vestul țării sunt vizate.

Aici va ninge, va ploua și se va forma polei în urma topirii zăpezii.

Foto principal: descriptiv

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3