930 x122 grota rece

avertizare meteo

Cod portocaliu! În Argeș va ploua cu găleata

Administrația Națională de Meteorologie a emis noi avertizări de vreme rea.

Citiți și: Au fost emise alerte meteo de ultim moment!

În intervalul 14 octombrie, ora 13:00 – 16 octombrie, ora 14:00, meteorologii au emis cod galben de ploi însemnate cantitativ.  Mai multe județe din țară se află sub această avertizare, inclusiv nordul județului Argeș.

În intervalul menționat, în Oltenia, Muntenia, local în sudul Banatului și în Dobrogea, precum și în Carpații Meridionali și de Curbură, va ploua pe arii extinse și se vor acumula cantități de apă ce vor depăși 25…35 l/mp și pe arii restrânse 35…40 l/mp.

Citiți și: Argeș. Meteorologii au anunțat cum va fi vremea în vacanța de 1 Decembrie

În regiunile sudice temporar vântul se va intensifica, cu viteze de 45…55 km/h. În a doua parte a zilei de joi (14 octombrie) și în noaptea de joi spre vineri (14/15 octombrie) în Carpații Meridionali și în Carpații de Curbură, la altitudini mai mari de 1700 m, vor predomina ninsorile și se va depune strat de zăpadă.

Tot în intervalul 14 octombrie, ora 13:00 – 16 octombrie, ora 14:00 este valabil și un cod portocaliu ploi abundente.

În județele Teleorman, Olt, Giurgiu, Călărași, Dolj, Ilfov și municipiul București și în special în jumătatea sudică a județelor Argeș, Dâmbovița, Vâlcea și Gorj va ploua abundent și se vor acumula cantități de apă în general de 40…60 l/mp.

Foto principal: descriptiv

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90