EcoMoto 930×122

apia

CONTURI FANTOMĂ ÎN BĂNCI

Conturi fantomă în băncile din Argeş!

Citiți și: Se dau bani de la stat! Ultima zi pentru cereri!

Marius Stroescu (foto), directorul Agenţiei Judeţene de Intervenţii şi Plăţi în Agricultură Argeş, face un apel la primarii din judeţ să ajute într-o situaţie aparte.

Citiți și: S-au umplut conturile! Zeci de milioane de euro pentru români

Astfel, autorităţile au făcut plăţile pe suprafaţă şi pentru alte activităţi ale fermierilor argeşeni, dar în câteva sute de cazuri conturile în care s-au făcut viramentele bancare nu mai erau active. Aşa se face că la această oră sunt blocate 80.000 de euro pentru fermierii argeşeni.

Marius Stroescu face apel la primari să ajute la identificarea persoanelor în cauză, astfel încât să se facă – dacă e cazul – conturi noi sau să se lămurească situaţia pentru ca plăţile să ajungă la fermierii îndreptăţiţi. În caz contrar, banii se vor întoarce în bugetul de stat. (Sursă foto: Captură Youtube)

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90