930×122 CAPRA 5

daniel constantin

mici

BUON APPETITO! ÎNCEPE INVAZIA MICILOR ROMÂNEȘTI ÎN EUROPA!

Micii românești vor putea fi exportați și comercializați pe piața Uniunii Europene din primele zile ale lunii iunie, a declarat astăzi pentru AGERPRES vicepremierul Daniel Constantin, ministru al Agriculturii și Dezvoltării Rurale. Exportul și vânzarea în țările UE vor fi permise imediat după publicarea regulamentului privind includerea în Jurnalul Oficial al Uniunii Europene a aditivilor folosiți în prepararea pastei de mici.

Citiți și: Noile contravenții pentru care șoferii vor primi amendă acasă! Iată lista

„Regulamentul european prin care se permite utilizarea aditivilor în prepararea micilor românești, respectiv bicarbonatul de sodiu și carminul, va fi publicat în primele zile din luna iunie în Jurnalul Oficial al Uniunii Europene. În aceste condiții, micii românești nu mai au nicio problemă și vor putea fi exportați în spațiul comunitar.”, a spus Constantin.

Potrivit datelor furnizate de Federația Pro Agro, citate de AGERPRES, în România se consumă anual între 20.000 și 25.000 de tone de mici, adică 440.000.000 de mici.

Citiți și: Schimbare RADICALĂ! Puștii vor putea avea permis de la 17 ani!

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90